Valikko Sulje

Tapahtumaturvallisuus

Turvallisuus- ja pelastussuunnittelu:

Turvallisuussuunnittelu on onnistuneen tapahtuman kulmakivi. Kun mahdollisiin riskeihin ja vaaratilanteisiin on varauduttu huolellisesti, on tapahtumasi helpompi viedä maaliin saakka. Kauttani saat viranomaisten edellyttämän turvallisuus -ja pelastussuunnitelman, ajonestosuunnitelman/sulutussuunnitelman ja muut turvallisuuteen liittyvät dokumentit laadukkaasti ja luotettavasti yli 15-vuoden kokemuksella.

Turvallisuuspäällikön palvelut:

Tarvitsetko tapahtumaasi turvallisuuspäällikön suunnittelemaan ja valvomaan tapahtumasi turvallisen läpiviennin alusta loppuun saakka? Johtamaan järjestyksenvalvojien, ensiapuhenkilöstön, vartijoiden tai liikenteenohjaajien toimintaa? Nämä toteutan vankalla kokemuksella eri kokoisista tapahtumista. Turvallisuuspäällikön palveluihin on mahdollista yhdistää myös järjestyksenvalvonta pieniin -ja keskisuuriin tapahtumiin.

Järjestyksenvalvontapalvelu muiden turvallisuuspalveluiden lisänä:

Tarvitsetko tapahtumaasi järjestyksenvalvontaa? Kauttani saat pieniin ja keskikokoisiin tapahtumiisi tai vaikka VIP-alueelle ammattitaitoisen ja asiakaspalveluun erikoistuneen järjestyksenvalvojaryhmän. Kaikki välittämäni järjestyksenvalvovat ovat poliisiviranomaisen hyväksymiä ammattilaisia jotka valitaan tehtäväänsä tapahtuman luonteen mukaan.